December

Ja käre värld! December & jul är här och det är ju helt underbart! Älskar verkligen allt som har med jul att göra.. Pyssel och bakande är bland det roligaste jag vet. Har hållit på ikväll och grejjat med granris och lite ljusslingor, blir så mysigt.

Med Wille är allt bra! Herregud vad han har blivit stor, pratar mer och mer och det låter mer och mer som ord. Han är fortfarande väldigt nöjd, men blir han arg blir han riktigt rasande, nästan lite kul att se han! Haha. Saker han älskar att göra just nu är:
- dra ut soporna i köket (inte lika uppskattat av mig & Fredrik)
- packa upp påsarna när vi har varit och handlat. Sen lägger han ALLT i kylskåpet längst ned så det blir kaos, men vad gör väl det när hjärtat bara vill hjälpa till.
- han vill överlag hjälpa till med i stort sett allt, hänga tvätt, ta ur diskmaskinen osv. Är jätteduktig! Nånting säger mig dock att detta är saker han kommer tycka är mindre roligt om några år, men det tar vi då ;)

Nu ligger iaf Wille och sover sen några timmar och jag ska inte vara uppe så länge till jag heller. Fredrik jobbar eftermiddag så han kommer hem strax efter kl 1.

Imorgon har jag tänkt åka och handla lite, tänkte baka lite julgodis. Har inte gjort så mycket godis än utan mest lussekatter, bullar osv men till jul ska vi ju ha godis också såklart! :)

Ska försöka bli lite bättre på att uppdatera, men jag har verkligen fullt upp här hemma nu i juletid ;)

Kram

Kommentarer

Design gjord av; Sunkissedsugar

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Namn: Matilda Eklöw
Ålder: 20
Bor: Arvika
Civilstatus: Förlovad med Fredrik

Övrigt: 20-årig tjej boende i de värmländska skogarna. Har nyligen flyttat till hus med min Fredrik och våra små hundar Dixon och Mayia. Den 30 september beräknas vår lilla kille i min mage titta ut I min blogg skriver jag bland annat om graviditet, hundar och renovering. Hoppas ni kommer trivas! Kram