Wille 10 månader

Igår blev äntligen vårat kök färdigt. Eller ja, färdigt är det ju inte. Det ska ju kaklas och sättas täckskivor och lite dekorlister, men det går att använda. Hällen är på plats och likaså diskhon. Är så otroligt skönt att kunna laga mat igen. Ska ta och lägga upp lite bilder men väntar nog tills det är helt färdigt. Är i alla fall sjukt nöjd och det är så kul att laga mat där nu, så fint och så mycket rymligare. 

Ikväll har jag och Willis haft Lina på besök. Fredrik har varit ute och fiskat med en kompis. Var kul att träffa Lina igen, var så längesen nu! Annars har vi inte gjort så mycket. Eller ja, vi har nog fått en del gjort men liksom inte något särskilt. Slängt maaaaassa skräp! Så skönt att bli av med lite. Sen har jag städat oth tvättat. :-)

Nu ligger Willis och sover och jag ska bädda ner mig i soffan en stund och se på tvn.
Och förresten, jag har väl inte skrivit nån Wille 10 månader, så här kommer en; 


Wille 10 månader:
-
Tar sig superlätt uppför trappen alldeles själv
- Har för första gången haft barnvakt under kvällen. Först mormor och sen en annan dag var farmor och farfar här. Båda gångena gick det jättebra! 
- Sover bättre på nätterna, vaknar ibland men somnar oftast om ganska lätt. 
- Har en tand och en till på g
- Står jättestabilt själv nu, utan att hålla i sig i något. Vill väldigt gärna gå men vågar inte riktigt än ;)
- Fortfarande världens nöjdaste unge och gråter i stort sett aldrig. 
- Har börjat vinka till alla. Så är man på stan med honom vinkar han till jättemånga och alla tycker ju såklart att han är så charmig. Hihi

Det var allt jag kom på nu, men kommer jag på nått nytt lägger jag såklart in det :)
Nu kom Fredrik hem så nu ska vi se på tv =)
Kram

OS-final

Hejhopp!

Slänger in ett snabbt inlägg.

Sitter just nu och kikar på OS-finalen i handboll. Tänk vad kul det kunde va om Sverige vinner!
Men annars har de ändå gjort ett bra jobb tycker jag :-) Wille ligger ute och sover sin eftermiddagslur
och Fredrik håller på och grejar i köket.

Willis har ju hunnit bli 10 månader (helt sjuuuukt) så jag tänkte slänga in en "Wille 10 månader" sen :-)


Imorgon blir det nog en sista tur till Karlstad. Vi har lite saker vi ska lämna in och nått vi ska köpa till köket.
Fredrik har varit hemma 6 veckor nu och har alltså två kvar. Har gått fort men jag kan inte säga
att jag känner nån ångest direkt, ska bli skönt när vi får in rutiner sen. Då ska jag ta tag i träningen
på riktigt igen. Känns som det blivit för lite av det i sommar. Men i höst så! Bättre sent än aldrig ;-)

Kram

Regn regn...

Hejhopp i regnet.. Herregud vad det regnar ute. Kan vara väldigt mysigt med regn men känns som det regnar hela tiden och det är ju tråkigt. Hoppas verkligen vi får en fin höst nu när sommaren varit så dålig..

Idag har vi varit en sväng på stan. Köpt Kavat-skor till Wille som han kan ha i höst. Han fick dessutom ett par röd/gråa pax joggingskor. Jättesöta :-) Vi tänkte vi skulle äta på thairesturangen eftersom vi renoverar köket (kaos och typ omöjligt att laga mat) men då hade ju dom stängt på måndagar. Dåligt tyckte vi! Men vi vandrade till Charlies och det fick bli en kycklingrulle där istället. Sen tog vi svängen inom Färglagret (vårt andra hem) och Beijer (vårt andra andra hem) och köpte lite grejer som behövdes. Fredrik har grejat i stort sett hela dagen idag. Är hur mycket som helst att göra och förra veckan hade vi nån dag som var riktigt riktigt tung.. Vi var båda trötta på att i stort sett allt krånglar för oss, ingenting kan gå lätt. Men efter att båda två har varit utpå i lördags och vi hade en riktig segar dag i söndags då vi inte gjorde något alls har vi nu fått nya krafter. Nu är vi taggade igen så jag har målat foder idag och Fredrik har grejat i köket. Det är så mycket jobb med ett hus, mer än man någonsin kan tro. Och visst känns det tungt ibland men det viktigaste är att man har orken att hitta tillbaka och känna suget igen. Det behöver inte gå på några dagar, det viktigaste är att man har kul. Och nu känner vi det igen, skönt!
Tänkte lägga upp lite bilder från den senaste tiden. Är ju så dålig på det men nu har jag ju köpt ny mobil så nu ska det bli kul att lägga upp fler!
Morgonmysig prins

Godingen äter gröt och visar en av två tänder. Dessa är han inte alltför generös med att visa så det är första kortet jag fått med dom på. 

Inga ord kan förklara det jag känner för min Willis

Vagnen på Ullared, något proppfull

Så glad och nöjd jämt

Hittade ett pottskåp på Blocket för några veckor sen.
Ska målas vitt, kommer bli jättefint.

Första badet utomhus i nya poolen
I gungan trivs Wille bra

När vi var på tur i Strömstad en dag


Erika, jag & Johanna i lördags

Erika & jag


Världens sötaste. Snart 6 år, känns inte som det var längesen han var
en miiiinihund och bara vägde ett kilo. Prinskorven!


Lilla Mayia, snart 3 år. Samma sak där, går så sjukt fort! Lilla prinsessan 


Hjärtat & jag på tur i Strömstad <3

Men nu får det nog räcka för idag. Måste ju ha några att visa någon annan dag med. =) Sitter och kikar på höstnyheter på Jotex.. Herregud vad mycket fint det kommit in. Är så sugen på att skicka efter knytbandslängder till både köket och vardagsrummet. Vill ha beiga till vardagsrummet och gråa till köket. Även om jag ääälskar hissgardiner och tycker att det är allra finast kan det var roligt att ha några längder inför hösten. Men jag får fundera lite till =)
Kramkram

Augusti

Ja nu är det Augusti och man kan ju undra vart sommaren tog vägen... Här hemma renoveras det för fullt, (som alltid) så dagarna springer iväg.
Apropå förra inlägget, skrev det den 15 juli men kom mig aldrig för att publicera det, det dök väl upp något annat så nu publicerade jag det idag men det är alltså skrivet när Willis var 9 månader och en vecka! En vecka kvar tills det blir "Wille 10 månader". Alltid kul och se vad som händer månad för månad.
Men allt är bra med oss allihop. Sen jag skrev sist har vi varit i Strömstad en dag och vi har dessutom tagit en tur till Ullared. När vi åkte till Strömstad lämnade vi kvar Wille hemma hos mormor&moster. Och till Ullared var det jag och mamma som åkte, Fredrik och Willis stannade hemma. Shoppade en hel del men det mesta har jag lagt undan på övervåningen. Vill inte ta fram det förrän nedervåningen är färdigrenoverad. Men gud va stort det var! Har ju varit där förut men det var så längesen så det var knappt jag kom ihåg hur det såg ut. Jag hittade massa grejer, mest heminredning men också en hel del kläder till Wille. Var ju sjukt mycket billigare där nere jämfört med här i stan. 

Angående renoveringen. Vardagsrummets ena del är i stort sett klart, fattas foder och lister. Vi valde en vit tapet med lite ljusbeiga mönster på och på väggen tvn ska sitta har vi satt upp liggande råspont. Är sjukt nöjd med resultatet. Blev så ljust och fräscht. Det ska på nytt golv också men det får vi vänta med tills vi fått upp köket eftersom köket just nu står och tar plats i ena delen av rummet. 

Fredrik har nu börjat sätta upp köket. Men som alltid i gamla hus möter man på en hel del problem, så det är verkligen inte bara bara. Man får tänka om hela tiden. Men det ska allt gå till slut. Gäller att inte ha bråttom bara. 

Imorgon ska jag till frisörerna Emma och Erika och bli snygg i håret. Väldigt skönt och välbehövligt!
Men nu ska jag dö i soffan. Är helt slut fastän jag inte gjort nått vettigt idag :)

Kram


Namn: Matilda Eklöw
Ålder: 20
Bor: Arvika
Civilstatus: Förlovad med Fredrik

Övrigt: 20-årig tjej boende i de värmländska skogarna. Har nyligen flyttat till hus med min Fredrik och våra små hundar Dixon och Mayia. Den 30 september beräknas vår lilla kille i min mage titta ut I min blogg skriver jag bland annat om graviditet, hundar och renovering. Hoppas ni kommer trivas! Kram