Längesen igen! (Skrivet 15 juli)

Nej nu var det sådär längesen jag bloggade igen. Inte okej..
Här är iaf allt bra! Provar att blogga från min nya telefon nu. Köpte en Samsung Galaxy S3 igår och är så nöjd. Eftersom jag tar väldigt mycket kort på Wille är det kul om dom inte blir så suddiga som dom blev när jag tog med min förra telefon. :)
Det har hänt mycket sen sist. Wille reste sig ju första gången den 8 juni och sen dess har han lärt sig resa sig jättelätt, sätta sig lugnt från stående och framförallt, han går mellan möbler och med sin gåvagn. Känns sjukt att han är så stor att det snart är dags att gå, men jag tänker inte ha ångest över det utan istället fokusera på det positiva :)
Men här kommer en Wille 9 månader:

- Går som sagt mellan möbler här hemma, och går själv med sin gåvagn.
- Fortfarande jätteglad i mat, strular aldrig med maten utan äter allt. Väldigt skönt.
- Vill ibland äta själv, han tar då tag i skeden och käkar upp det som är på, när skeden är ren ger han tillbaka den för att få mer mat :)
- Älskar att sitta i sin gunga ute i trädgården
- Har strulat på natten nu på slutet, vaknat och varit hungrig. Idag har vi dock klämt in ett til mål med mat under dagen så vi hoppas det går bättre nu.
- Älskar nappen. Han har inte velat ha den som liten bebis och efter ett tag slutade jag försöka, men en dag fick han tag på en och sen dess har han velat ha den.
- Om man frågar vart lampan är tittar han på lampan i taket och han kan även teckna lampa på teckenspråk :) Duktiga unge <3
Kram


Namn: Matilda Eklöw
Ålder: 20
Bor: Arvika
Civilstatus: Förlovad med Fredrik

Övrigt: 20-årig tjej boende i de värmländska skogarna. Har nyligen flyttat till hus med min Fredrik och våra små hundar Dixon och Mayia. Den 30 september beräknas vår lilla kille i min mage titta ut I min blogg skriver jag bland annat om graviditet, hundar och renovering. Hoppas ni kommer trivas! Kram