Ultraljud och utemöbler!

Ja som rubriken lyder är det ultraljud och utemöbler som stått på tapeten denna helg. I fredags var vi på ultraljud i Karlstad och vi fick se lilla parveln igen. Allt såg jättebra ut och han är nu nästan 20 cm. Inte stora bebisen.. Vi tog reda på könet och precis som jag visste var det en kille. Det var liksom redan förutbestämt så jag var inte ett dugg förvånad :) Allt känns jättekul och det var sååååå kul att få se den lilla igen. Det tog lång lång tid innan vi kunde se vad det var för kön då han låg i en position där det var helt omöjligt. Jag fick gå upp på golvet och hoppa runt omkring, sen ligga på rygg och lyfta på höften flera gånger, därefter fick jag gå och kissa och till slut gav han efter och flyttade omkring lite där inne och då kunde vi (eller barnmorskan) se en liten snopp, hihi :) Anledningen till att vi tog reda på könet var för att vi var så nyfikna. Eller ja, jag var både för och emot det. Men Fredrik ville verkligen ta reda på det och då fick det bli så. Jag ångrar det absolut inte utan tycker bara att det är kul :)


Efter ultraljudet spenderade vi ungefär 7 timmar i affärer i Karlstad, Fredrik var mycketmycket sleten efter det kan jag säga. Jag hade nog kunnat gå 7 till, hihi :) Vi var och kollade på motorcyklar, på min favoritaffär Biltema (eller inte) och så var vi på IKEA. Där tittade vi ut vad vi ska köpa för möbler till huset framöver. Det var verkligen en jätterolig dag och jag hade så mysigt med min Fredrik!

Igår var vi på kalas i Åmot. Fredriks pappa hade fyllt år. Där bjöds det på smörgåstårta och tårta, mums. Efter kalaset var vi i Charlottenberg en tur och köpte presenter till Lina som fyllt 20 år. Sen på kvällen åkte vi hem till henne och Marcus där vi spelade tv-spel och såg på tv. :) Mycket bra dag.

Idag har vi köpt utemöbler! Ett set i trä med en 3-sits soffa, 2 fåtöljer och ett bord. Det var nu träfärgat, så vi bestämde oss för att måla det. Soffan och bordet är nu målat i grundfärg och imorgon ska vi fortsätta med fåtöljerna. Sen blir det att måla det två gånger till med vanlig vit färg. Det blir mycket målning men resultatet blir så himla fint!

Vi köpte även ett set plastmöbler. Det var 6 stolar och ett bord + ett parasoll i mörkblå färg. Jättefint. Vi köpte dessutom en grill för några veckor sen så nu har vi de viktigaste sakerna till huset såhär på sommaren, hihi :)

Imorgon börjar jag 06.30 så nu blir det alldeles strax dags för sängen. Går tyvärr en mycket bra film på fyran som jag är bra sugen på att se klart, så vi får se. Verkar ändå som att jag är piggare på jobbet när jag sover 6 timmar än vad jag är när jag sover 8 så.

Nää nu får jag ta och torka håret och sen äta nån kvällsmat.

Kram


Namn: Matilda Eklöw
Ålder: 20
Bor: Arvika
Civilstatus: Förlovad med Fredrik

Övrigt: 20-årig tjej boende i de värmländska skogarna. Har nyligen flyttat till hus med min Fredrik och våra små hundar Dixon och Mayia. Den 30 september beräknas vår lilla kille i min mage titta ut I min blogg skriver jag bland annat om graviditet, hundar och renovering. Hoppas ni kommer trivas! Kram