Såhär myser Wille och Mayia i soffan. Är W...

imag1303-1-1-1 (MMS)

Såhär myser Wille och Mayia i soffan. Är Wille ledsen nån gång ropar man bara på nån av hundarna och när han då får se dem blir han glad. Är så glad att Wille får växa upp med djur, tycker det är jätteviktigt. Har ju själv vuxit upp med hund och de är verkligen fantastiska djur! Nu sover som sagt alla mina tre hjärtan i soffan och tror jag ska vila lite jag med. Blev så trött när vi kom hem från massagen. Idag gick det förresten jättebra på massagen, Wille tyckte det var jättekul. Men roligast var nog att försöka få tag på kompisen bredvid :) Kram


Hej! Såhär ser det ut om man står på vår a...

imag1296 (MMS)

Hej! Såhär ser det ut om man står på vår altan och tittar ut. Vååår! Igår snöade det som tusan men det försvann lika fort som det kom, härligt! Wille har precis somnat i vagnen, jag ska gå in och göra mig i ordning. Senare idag ska vi iväg på babymassage igen, är sista gången idag. När Fredrik kommer hem ska vi köpa ny diskmaskin, väl behövligt må jag säga! Ska bli vääääldigt skönt att få en ny då den har nu diskar lite som den vill :-) Kram


Bra helg!

Då var det måndag igen, helgerna går så sjukt fort! Som sagt har mamma varit här hela helgen och det har varit jättekul. Nu har hon nyss åkt hem, men vi ses snart igen :-)


Wille vaknade runt 7 imorse, tidigare än vad han brukar men eftersom jag somnade tidigt igår och Wille sovit riktigt bra inatt kände jag mig ändå utvilad när han slog upp sina blå imorse. Vi har sedan han vaknat hunnit med att äta grötfrukost och lekt. Nu ligger den lilla mannen och sover i vagnen och har gjort det i lite över en timme nu. Jag har hunnit duscha, sminka mig, målat naglarna, plockat undan lite osv :) Man blir sjuuuukt effektiv när man får en ledig stund. Men jag tycker ändå det är skönt att inte Wille är en sån bebis som bara ligger och sover. Jag skulle bli grymt rastlös och tycka att det var skittråkigt. Bättre han är vaken mer och leker med sin mamma ;-)

Vi har inga större planer idag. Det är ju -grader ute idag och snöar lite smått (visste att det skulle komma bakslag:() men vi kanske tar en promenix sen ändå. Har slut på värmeljus (panik) så vi kanske går till affären och köper det. Blir en tur ut med hundarna om en stund iaf, då får Wille sitta i selen, det tycker han om :-)


Kram

Hej! Åh vilken bra däg vi har haft. Vi vak...

imag1240-1 (MMS)

Hej! Åh vilken bra däg vi har haft. Vi vaknade dom vanligt vid åtta tiden och gick upp och käkade gröt. Sen gjorde vi oss i ordning och busade lite såklart. När pappa och mormor kommit upp, ätit frukost och gjort sig klara packade vi på oss kläder och åkte mot Åmot. Jag och mamma skulle till Charlottenberg och titta efter tyg till hissgardinerna jag tänkt sy. Fredrik, Wille och hundarna stannade i Åmot. Vi hittade jättefint tyg och imorn ska vi börja sy dom :-) Vi var inne på Centret också. Fick med mig massa kläder till Wille, två bodys, en keps, en kofta, chinos och ett par skor. Jääättetufft! Var dessutom inne på leksaksaffären och köpte en stor rolig tygbok som innehöll massa kul. Påvägen hem stannade vi i Åmot och drack kaffe och sen packade vi in oss i bilen igen. Väl hemma ringde vi och beställde pizza och så kom Petter och Johanna hit, jättekul :) Imorgon ska vi sy gardiner och sen på eftermiddagen kommer Petter, Johanna och Tobias hit och äter mat :-) Nu ska jag sova, Wille sover redan :) Kram


Hej igen! Här hemma har det gått i städnin...

Hej igen! Här hemma har det gått i städning under dagen. Jag har knaprat några panodil för att försöka förtränga min förkylning.. Jag har säkert nysit 150 gånger idag, sjukt jobbigt! Men Wille är frisk som en nötkärna än och det är ju viktigast :) Wille somnade jättegott i vagnen ute förut och när han vaknade var det dags för käk, lite majs och potatis, mums tycker han. Till efterrätt blev det äpple och banan, ännu mera mums! Nu ska Fredrik åka och handla lite till fredagsmyset, vi stannar hemma så länge. När han kommer hem ska jag ta en lång varm dusch. Snart kommer nog mamma med, kul!:)) Kram


Klockan är bara tolv men här har vi hunnit...

imag1255-1 (MMS)

Klockan är bara tolv men här har vi hunnit med mycket. Wille vaknade runt halv åtta och vi låg i sängen och hade mys i typ 45 minuter. Bästa stunden på hela dagen och Wille vaknar alltid och är så nöjd, jättekul! Sen gick vi upp och käkade grötfrukost, mums! Efter två timmar var det sovdags och Wille sov en timme ute på altanen. Jag var ute och lekte mef hundarna i solen, så härligt väder!! Vi har också hunnit vika massa tvätt och invigit hoppgungan, det tyckte Wille var jättekul! Nu har han precis klämt i sig en flaska ersättning och nu är det på med lite kläder och sovdags ute igen :-) Kram


Räkningar - check!

Hej igen!
Har hämtat Willes lammskinn idag och det blev jättemysigt i vagnen. Trångt och skönt. Där kommer han sova skönt! Är glad att jag tog det korthåriga, för hade det varit längre hade det bara blivit störande tror jag. 

Nu sitter Wille i mitt knä, han ska strax få hoppa i säng! Först lite kvällsmat för både mig och honom. 

Han är ju så go när han sitter i knät nu, han känns liksom så stor. Just nu sitter han och känner på sina fötter. Häftiga grejer det där ju ;) 

Skrev ju att jag köpte lite nya leksaker till honom förut. Det var bland annat lite badleksaker och en bitring som man lägger i kylen. Den verkade poppis direkt för den har han suttit och gnagt på ikväll. Skönt för tandköttet!

Imorgon kommer mamma/mormor och hälsar på oss. Hon stannar hela helgen! Det ska bli så kul :)

Under helgen har jag tänkt att jag ska försöka sy lite hissgardiner. Ska ner på stan imorgon eller på lördag och försöka hitta nått tyg som duger. Har tänkt mig en ljus hissgardin med nån spets på. Funderar på att sy gardiner till vardagsrummet med. Får se vad jag hittar för nå kul! Kanske ska försöka hinna med att börja måla våra köksluckor med, de ska bli vita. Det är jag gryymt sugen på. Får se vad herrn i huset säger om det.  Nää nu får jag lugna ner mig! Hihi!
Annars ikväll har vi roat oss med att tvätta, vikt tvätt, plockat undan lite och till sist det allra roligaste - betalat lite räkningar! ;) Inte så kul kanske, men skönt när det är gjort :) 

Mina små hjärtan

Hej på er! Vi har precis kommit hem ifrån ...

imag1242 (MMS)

Hej på er! Vi har precis kommit hem ifrån stan. Jag är inte frisk, hängig osv men man måste ju passa på när det är så härligt väder ute! Jag kände mig piggare så fort vi kom ut :-) På bilden visar lite kläder vi köpte till Wille. Bodysarna och strumporna är från Lindex och jeansen är från Kappahl. Köpte även en mascara, nagellack, ramar och lite leksaker till Wille :-) Wille var vaken hela tiden på stan och charmade mååånga. Han pratade högt som tusan, så go :) Nu ska vi äta pannkakor, perfekt mat när man inte känner sig frisk :-) Kram


Shopping

Shopping igen! Vad ska Fredrik säga nu, haha ;) Nä jag ursäktar mig med att det är vår snart och man behöver lite uppfräschning i garderoben då. Jag har beställt två mössor till Willeman nämligen. http://www.mimacollection.se/ syr upp på beställning, och hon har sjuuukt coola tyger. Jag beställde nr 16 med ugglor och nr 50 med bulldogar :) Wille kommer bli såå tuff i dom. :-) 

Babymassage

Vilken dag, känns som jag hunnit med hur mycket som helst. Vi vaknade runt 8 och låg och myste i sängen en stund. Sen gick vi upp och tog en dusch, Wille var med nere i badrummet. Lekte tittut och han satt och kollade sig själv i spegeln. Tyckte han var jättekul :) Sen käkade vi grötfrukost, mums tyckte både jag och Wille :) Sen när det var dags för Willes förmiddagslur klädde vi på oss för en promenix. SÅÅÅ härligt väder ute! 6 plusgrader, helt sjukt! Nu får det inte bli bakslag och komma snö igen, då gråter jag en skvätt :( Konstigt egentligen hur mycket vädret påverkar en, man blir verkligen så mycket gladare när det är soligt ute! 

Vi gick i lite mer än en timme och Wille fortsatte sova en stund på altanen. Jag värmde en matlåda och huxflux så var det snart dags att ge sig iväg på babymassage igen. Wille var inte så glad denna gång, inte så att han skrek direkt men gnällde så det blev mest gos för han och mig. Vi tittade på när dom andra masserade istället, det tyckte Wille var bättre. Var tänkt att väga och mäta honom idag men eftersom Fredrik hade gjort god mat hemma som han ville äta med oss struntade vi i det denna gång och gör det nästa gång istället.

Nu har min älskade man åkat till jobbet. Wille sitter och sover i bilstolen och jag har satt mig och ska vila lite. Måste beställa nån varm jacka till lilleman. Tog på honom overallen idag men det kändes som det var liite för varmt för stackaren och vi har inte köpt nån jacka än.. Trodde ju inte våren skulle komma så tidigt.


Funderar på denna från polarnopyret.se:


Fleecejacka som både är vind och vattenavisande. Låter ju perfekt. Vår lilla man är väääldigt varm av sig så jag tror denna kan bli lagom framöver. Frågan är ju bara vilken färg, men är nog tråkig och beställer en svart.. Kan ju matcha med häftiga färgglada mössor istället :)

Lilleman har vaknat och vi ska se på 90210. Får se om vi kanske tar en till promenad sen =) 


Puss

Wille sover sen några timmar & jag ska str...

imag1230 (MMS)

Wille sover sen några timmar & jag ska strax stänga mina blå jag med. Klockan 1 kommer Fredrik hem och han kommer väl storkna eftersom vi just nu har 24,5 grader här hemma. Jag älskar att ha det varmt men Fredrik tycker det räcker med typ 18 grader. Så jag och Wille passar på att leka bastu här hemma när herrn i huset är borta :-) Puss


Beställt!

Nu har jag beställt fårskinnet, hoppas det inte tar alltför många dagar tills det kommer :)  

Wille har legat på golvet och han rullar över till mage hela tiden, sen blir han arg när han ligger på mage. En man med mycket temperament ;-) 

Nu ska vi strax ta ett bad och se på Familjen Annorlunda. Tror det blir en tidig kväll ikväll, är supertrött idag fastän vi sovit bra inatt. 


Förresten, till våren ska jag blo blooooond igen! Riktigt ljus, längtar!!


Puss

<3

135 dagar

Herregud, jag räknade precis ut att Wille är 135 dagar . . .  Får såhääääääär mycket ångest, det går så sjukt fort. Tröstar mig med att det faktiskt är väldigt kul att se honom utvecklas.. Men det kunde väl gå lite saktare? Tänk vad bra det vore om man kunde stanna tiden, men tills vi kan det är det väl inte mycket att göra tyvärr :/ 

Idag har jag och Wille varit på långpromenad. Först gick vi till affären och handlade och sen gick vi vidare in mot stan och tillbaka. Väldigt skönt. Solen var tyvärr inte framme så mycket men förhoppningsvis är den framme mer imorn :-) Är plusgrader idag iaf! H Ä R L I G T!
Imorgon är det dags för babymassage igen. Ska bli kul :) Näst sista gången nu, lite tråkigt. Men har tänkt börja gå på öppna förskolan i vår, det ska bli trevligt!

Nu sitter jag och ska beställa ett lammskinn till Wille. Vet inte om jag ska ta lång eller korthårigt bara. Känns som att det är mer praktiskt och lättare att rengöra om man köper ett korthårigt. Hmm..



Det lutar åt detta, korthåriga. Har tänkt ha det i vagnen, tror det blir mysigt. 
(bilden är lånad från barnenshus.com)




Wille har i nästan vuxit ur alla kläder i storlek 62 nu och mycket i 68 också. Så på fredag ska jag ner på stan och handla lite nya kläder till killen. Fick rabattkuponger hemskickat från Lindex idag så då får man ju passa på. Hittade lite på lindex.se som jag tyckte var lite fint. 

Men var ju tvungen att kolla runt lite mer och hittade lite på hm.se:

Sjukt mycket snygga kläder på hm nu! Måste åka dit nån dag :) Är så roligt när man kan börja handla vårkläder.
Nu ska vi se om min lilla bebis vill vakna snart, han har nämligen sovit i snart 2 timmar. 

Kram


Hej! Har tagit så mycket fina bilder på Wi...

imag1117-1 (MMS)

Hej! Har tagit så mycket fina bilder på Wille idag, här är ett :-) Världens vackraste unge! Ska ta och lägga in lite mer bilder här ikväll :-) Nu ska vi äta middag, köttfärssås och spagetti :) Kram


Hej! W har däckat i soffan och F är och ha...

imag0754-1 (MMS)

Hej! W har däckat i soffan och F är och handlar lite grejer till fredagsmyset. Han skulle dessutom köpa med en bitring till W. Tror nämligen det kan vars tänder på g snart. Han vill bita på precis allt. Vi åkte inte till Charlottenberg idag, tänkte åka imorn istället. Dock fick F ett samtal förut och han ska jobba imorn, men det blir troligtvis inte så länge så vi kan åka när han kommer hem. Idag är jag frusen och känner mig hängig :( Hoppas inte jag börjar bli sjuk, orkar inte det.. W verkar pigg än så länge och så håller vi tummarna för att det förblir :-) Kram


Hej! Vilken härlig dag, i solen kändes de...

imag0957-1 (MMS)

Hej! Vilken härlig dag, i solen kändes det nästan som det var vår. Och det märks så väl att det blir ljusare ute, vi går mot ljusare tider och det är sååå skönt! På förmiddagen idag tog jag och F och W såklart en promenad till affäeren och handlade mat. Var så sugen på tacopaj men saknade vissa ingredienser så vi då fick det bli handling. Nu har jag precis sett på 90210 och Wille sover. Ikväll ska vi lägga oss tidigt, är trött idag.. Under helgen, troligtvis imorgon ska vi till Charlottenberg en sväng. Vi åkte inte dit förra helgen eftersom det var så fruktansvärt kallt. Ska bli kul att träffa farmor och farfar :-) Kram


Grattis världens bästa unge på 4-månaders ...

imag0915-1 (MMS)

Grattis världens bästa unge på 4-månaders dagen! Jag älskar dig mer än du någonsin kan förstå! Puss


<3

Jag lämnar Er aldrig! <3

120207

7e februari!!! Imorgon blir vår lilla prins 4 månader. Vart tar tiden vägen? Nu måååste tiden snart stanna upp lite, vill ju att Wille ska vara min lilla pytteminibebis föralltid...


Idag är det tisdag och F jobbar eftermiddag denna vecka. Hans föräldrar har varit här en sväng på besök innan han åkte och jobba och just nu ligger Wille och sover och jag sitter och bara tar det lite lugnt :-)


Har på senare tid fått ont i huvudet jääätteofta. Jag har verkligen aldrig i mitt liv haft ont i huvudet förut men nu på slutet kommer det jätteofta.. Tror jag grubblar alldeles för mycket på olika saker och har svårt att släppa en sak när jag väl börjat fundera kring det. Vill inte berätta än vad det är jag grubblar kring, men det kommer märkas framöver. 


MEN! Som tur är har jag ju världens bästa Fredrik och världens finaste son och det är jag så glad över! Och om en vecka är det alla hjärtansdag och det hade jag ju totalt glömt bort. Tycker det är jääätteroligt att ge varandra presenter och överraska varandra när det är såna dagar men tror vi skulle skippa det i år.  B o r i n g .  Jag ska minsann ordna nått ändå ;-)

Igår var jag hos pappa och märit och hälsade på igen. Wille var lika glad som vanligt :-) 


Nu ska jag gå och se på 90210 på tv ;-)

Kram
Du & jag <3
M+F=





Wille <3

Sveriges värsta bilförare

Sitter och ser på Sveriges värsta bilförare. Så sjukt roligt. Förstår inte hur de kan ha fått körkortet. Men bra tv blir det iaf, jag och Fredrik skrattar som tusan :-)

Idag har jag och Wille varit på låångpromenix, blev nog cirkus 7 km. Han var vaken en stund men till slut somnade han och sov gott nästan hela vägen. Han vaknade på slutet men somnade om igen. Så skönt att han gör det, då får han vila ordentligt :-) 


Såhär gött sitter han och kikar i vagnen

När vi kom hem tog vi lite kort på oss dagen till ära. Wille tycker det är superkul att vara med på kort, lite svårt att ta när han håller still så det blir lite halvsuddigt men det får gå ;-)
Ikväll har jag och Fredrik spelat kort och fikat när Wille låg i vagnen och sov. Man får passa på att mysa så mycket som möjligt när han sover för man hinner inte sitta ned och prata så mycket med varandra annars. Man uppskattar verkligen varandra mycket mer nu när man inte har hur mycket tid som helst tillsammans, då tar man vara på den lilla tid man får ensamna. 


Lina ringde förut och frågade vad vi skulle göra imorgon. Vi hade ju inga planer så troligtvis kommer hon och Marcus över en sväng imorgonkväll. Var ett tag sen vi sågs nu så det blir kul :-)


Jag och Lina i Turkiet i maj 2010, känns som igår, ändå är det snart två år sen.. Sjukt!


Annars under helgen ska vi ta en tur till Charlottenberg till min farmor och farfar. Var längesen de såg Wille nu så vi tänkte ta en tur. Hoppas bara inte det blir för kallt. Tycker inte om att ge mig ut i bilen när det är sådär svinkallt. Ska åka och köpa några ramar och skriva ut lite kort på Wille som farmor ska få, då blir hon nog glad. 

Fredrik ska jobba på söndag med så det blir en kort helg, men skönt för honom att få några extra kronor. Först skulle han eventuellt jobba lördag med men nu verkar det som det bara blir söndag. Kan ju va gött med en dag ledigt för pågen även om jag vet att han tycker det är skönt när löningen kommer och man jobbat extra ;-)

Nu sitter Wille hos Fredrik och pratar för fullt. Är så kul att leka med pappa :-) Jag ska se lite mer på tv och sen när det blir paus ska jag springa och hänga tvätt och städa toan tror jag. Man får passa på när Fredrik är hemma och har Wille. Har nog ALDRIG varit så effektiv som jag är nu sen jag blev mamma, man vet hur man ska ta vara på tiden.

Nu blev det paus så nu ska jag springa och hänga tvätt! 

Kram

Gröt!

Nu har vi börjat ge Wille lite gröt. Jag har tyckt det varit jobbigt att han fortfarande vill amma så mycket men jag vill inte sluta amma helt. Så han ska få gröt på förmiddagen och på kvällen och resten ska jag amma som vanligt. Hitills har det funkat superbra, han är mätt och nöjd en längre tid och han sover bättre vilket leder till en nöjdare utvilad bebis! Nätterna är också mycket bättre nu, han somnar direkt. Jäääätteskönt ;-)
Mums va gott med gröt!


Nu ligger han och sover i vagnen och jag har plockat undan lite och tagit vara på lite tvätt. Senare idag ska vi ut på en promenix :-)


Igår var vi en sväng hos min pappa och hälsade på. Wille var jättego och låg och pratade hur mycket som helst. Så kul nu när han är mer med och inte bara vill sova hela tiden :-)

Nu ska jag hämta posten och ta ut hundarna en sväng :-) 


Kram


Namn: Matilda Eklöw
Ålder: 20
Bor: Arvika
Civilstatus: Förlovad med Fredrik

Övrigt: 20-årig tjej boende i de värmländska skogarna. Har nyligen flyttat till hus med min Fredrik och våra små hundar Dixon och Mayia. Den 30 september beräknas vår lilla kille i min mage titta ut I min blogg skriver jag bland annat om graviditet, hundar och renovering. Hoppas ni kommer trivas! Kram