Promenader

Sjukt effektiv dag! Hääärligt! Jag har hunnit med:

- 3 långpromenader (tur man har en unge som trivs i vagnen)
- Tvättat 3 maskiner 
- Vikit hur mycket tvätt som helst
- Diskat
- Handlat lite & blåst hår
- Duschat
- Samtidigt tagit hand om lilla Wille som kräver en hel del ;)

Jag kommer somna otroligt skönt ikväll. Blir sängen direkt efter Desperete Housewives eftersom vi ska upp tidigt imorgon. Vi ska nämligen på Öppna förskolan här i stan. Får se om vi går dit, beror lite på vädret och vilket humör Wille är på! 

Nu ska jag äta kvällsmat och se på halv åtta hos mig.

Kram

Måla

Hej igen! Slarvar som tusan med uppdateringen men hinner liksom inte med. Är lite mycket just nu men det ska bli bättringar :)
Idag har vi varit ute på långpromenix. Gick in på affären och köpte massa grönsaker. Nu är det bye bye pasta, potatis och ris. Mååste verkligen gå ner i vikt nu, får ju typ ångest när jag ser mig i spegeln :) Har ju gått ner 5 kg och har faktiskt inte så mycket kvar till startvikt innan graviditeten men jag vill gärna gå ner några kg till. Så nu är det grönsaker som gäller istället för kolhydraterna och gör det ingen skillnad på två veckor så vettefan vad jag tar mig till! Kanske blir soppor eller nån sån skit. Vi får se :) 

Wille sitter i sin stol och pratar som bara den! Nu är det verkligen mycket mer ord, typ  dada och sånt. Så kul. Han är förövrigt världens nöjdaste unge, nästan hela tiden iaf. Skrattar jättelätt och tycker att det mesta är kul. Min prins <3

Apropå rubriken, vi har målat taket på toan. Förut var det ful furu och nu har det blivit vitt. Känns som det är 1m högre i tak inne på toan, blev väldigt fint :) 


Nu ska jag dricka kaffe med mannen i huset innan han åker till jobbet! Efter det blir det nog en långpromenix igen. Glömde ju självklart köpa keso förut!
Kram

Haj! Fredag o helg igen. Det går sjukt for...

imag1526-1 (MMS)

Haj! Fredag o helg igen. Det går sjukt fort och jag vet inte vart veckorna tar vägen. Jag och Wille har haft en jättebra däg idag. Kl tio i morse mötte vi upp tre andra mammor med bebisar och gick en promenad med dem. Efter det gick vi och fikade. Jättekul! Vi ska träffas på onsdag igen så det ska bli kul. När vi kom hem somnade Wille och sov i två timmar. Jag passade på att baka cupcakes som jag frös ned tills vi får gäster. Wille utvecklas verkligen hela tiden. Känns som det händer nått nytt varje dag. Nu har han börjat prata mycket mer och det låter mer och mer som ord, även om det är ett tag kvar tills han säger riktiga ord så hör man liksom skillnad på snacket nu och det för några veckor sen. Så härligt att höra. Han har dessutom börjat hasa sig framåt när han ligger på golvet. I förrgår la jag ned honom på rygg på golvet och först vände han sig till mage. Sen började han hasa sig åt sidan och till slut hade han "krypit", eller hasat sig ett helt varv runt. Min duktiga kille! Man blir så stolt. Idag fick vi dessutom hem de två mössorna jag beställde från MiMa Collection. Passade jättebra och Wille blev direkt tuffaste killen i stan! Jag har också fått paket idag. Beställde hem lite kt heminredning från Ellos häromdagen och jag är jättenöjd. Gardiner, lampskärmar, krukor och en vas. Nu väntar jag på ett till paket med ännu mer gardiner och krukor. Nästa helg bör jag fått allt och då ska jag putsa fönstren och byta gardiner och köpa lite nya växter. Är så trött på det vi har nu & känner att vi behöver lite nytt. Vi ska dessutom försöka fräscha upp lite här hemma på nedervåningen. Känns inte riktigt bra som det är nu. Vi har inga särskilda planer denna helg så jag har bestämt mig för att börja rensa undan massa skit imorn. Vi har samlat på oss gryyymt mycket saker. Saker som aldrig används och saker som vi inte behöver och då kan man lika gärna slänga det. Jag har ju hur mycket kläder som helst som jag faktiskt tänkt slänga. Ut med det gamla och in med det nya! Här tänkt att jag ska köpa lite nya vårkläder nu snart så :-) Wille är tokdäckad & jag känner att jag skulle vilja sova snart jag med, puh va trött jag blev. Har inte druckit kaffe sen 11 och där har vi nog förklaringen, så nu blir det snart sängdags för mig med :-) Kram


Kasst!

Ja nu har det varit kasst med inlägg igen. Har totalt glömt bort det. Slänger in ett snabbt inlägg nu och så lovar jag att återkomma med bilder och lite mer text ikväll :)

Kram

Hej! Här har det ätits grötfrukost, mums t...

imag1448 (MMS)

Hej! Här har det ätits grötfrukost, mums tycker Wille :) Nu sitter han och kletar lite, det är kul de. Idag ska vi ut på promenad, låååångt. Gick inte igår på grund av vädret och det kändes verkligen att jag inte varit ute nått efter det. Igår va pappa här. Han hade med sig tårta och vi firade Camillas namnsdag i förrgår, Wille 5 månader och min namnsdag den 14e :) Kram


Idag blir denna killen fem månader! Tiden ...

imag1439-1-1 (MMS)

Idag blir denna killen fem månader! Tiden går så sjukt fort, och jag hinner inte med alls. Jag är så enormt glad att jag har min Wille, vad var livet innan du fanns älskade unge? <3


Hej! Låg och kollade på bilder på mobilen ...

imag1294 (MMS)

Hej! Låg och kollade på bilder på mobilen och fick fram denna. Jag kan verkligen inte förstå att jag varit sådär stor för bara fem månader sen, sjukt! Vi har haft en bra dag och imorn blir det lite fixing på övervåningen. Kulkul! Fick förresten hem mina skor idag. Jättesköna och passade perfekt!:) Fick även för tidig födelsedagspresent från Fredrik, en Wesc-hoodtröja. Jätteskön :) Kram


Godmorgon! Skrutten ligger och sover än me...

Godmorgon! Skrutten ligger och sover än men jag har varit vaken ett tag. Ligger dock i sängen än o drar mig :) Inatt har Wille sovit sjukt bra. Mellan 21-01.45, vilket alltså nästan är 5 timmar. Sen käkade han och efter det somnade han om igen och vaknade i morse, käkade lite och sover som sagt nu igen. Skööönt! :) Men jag ska inte ropa hej än, men vi kan ju hoppas att det fortsätter såhär :) Klockan tolv idag ska jag hämta syster på stationen. Hon har inte sett Wille sen nyår så hon kommer nog bli chockad över hur stor han blivit :) Nä nu är det dags att gå upp, Willeman vaknar säkert när som helst och då blir det grötfrukost :) Kram


Tävling

Jag är med och tävlar om ett jättefint armand hos http://minbebis.com/blogg/ourlovelylife/


:)

Vi har precis kommit in efter ännu en lång...

imag1388-1-1 (MMS)

Vi har precis kommit in efter ännu en långpromenad. Lite kallt men väldigt skönt :) nu blir det käk för oss båda, sen massa mys!


Nya mössan är invigd. Vi har precis kommit...

imag1379 (MMS)

Nya mössan är invigd. Vi har precis kommit hem från en långpromenix. Nu blir det lunch, potatis&majs för Wille och pasta&köttfärssås för oss. Sen får vi se vad det blir senare idag. Verkar som solen kommer fram nu och då kan det säkert bli en promenix till :-)


Beställt

Jag tog tillfället i akt när Wille ligger och sover och beställde ett par träningsskor från sportamor. Hoppas de passar, men det tror jag! :) Kollade upp och många verkade vara nöjda med skon så det ska bli kul att prova dem :)

(bild från sportamor.se)

Skorna jag beställde, älskar färgerna! Nu är det vår och på våren ska det vara färg! :)

Träna!

Nu är jag såå sjukt träningssugen och eftersom det blev som det blev med träningen på outlet har jag tänkt börja träna på badhuset framöver. Frågade Johanna om vi skulle dra dit ihop ibland och det var hon taggad på, man blir ju så mycket mer sugen när man inte är ensam! Så nu ska det beställas träningskläder. Är alltid så mycket roligare (hur fåfängt det än låter) att träna när man har nya kläder så man känner sig liiite snygg iaf. Jag köpte ett par nya brallor i julas och nu ska jag köpa ett par nya skor. Är sugen på ett par Nike, har hittat ett par som verkar vara väldigt omtycka så det får nog bli dom. JIHA! Jag har sagt det förut men jag säger det igen, nu ska denna mamman bli fit! Finns inga ursäkter, jag måste för jag vet att jag kommer må så sjukt mycket bättre sen. 


Nu sitter Wille och leker med en gammal leksak jag hade när jag var liten och den är väldigt poppis. Men, nu börjar han gnälla kraken så nu är han nog trött. Pyjamas, käk och sen kvällen för den lilla pysen!

Kram

Helgen

Hej på er!

Redan söndag, helgerna går ju så sjukt fort. Vi har haft en jättebra helg. 

I fredags var det fredagsmys med långpromenad och därefter tacos. Vi gick och la oss tidigt, trötta som tusan!

Igår vaknade vi som vanligt vid halv åtta. Och igår gick till och med Fredrik upp tidigt. Han brukar alltid  ligga kvar om jag och Wille går upp men igår var han uppe redan vid åtta. Tror till och med han tyckte det var skönt att komma upp i tid, man hinner ju med så mycket mer. 

När vi käkat frukost och gjort oss i ordning åkte vi till Färglagret. Där köpte vi färg till vår murstock, en tapetrulle och lite annat smått som behövdes. Fredriks föräldrar kom dit också. Wille var vaken och jätteglad. Därefter åkte vi till XL Bygg och släppte av Fredrik med sina föräldrar. Jag och Wille åkte vidare till stan och mötte upp Lina. Vi gick en sväng på stan och jag köpte ett par tofflor till Wille som matchar hans body med lejon. 


(bild från lindex.se)


Supersöta skor verkligen och perfekta att ha när han sitter i hoppgungan så han inte bara glider omkring på golvet. Jag köpte även en mössa åt Wille (skräll). En blå med vita stjärnor på från Kappahl. Det var de enda köp jag gjorde. Hittade några lampskärmar jag funderar på att köpa men jag tänkte beställa hem hissgardinen först för att se om den beiga lampskärmen är samma färg som det beiga i hissgardinen. Tror i så fall det kan bli väldigt fint. 

Under tiden jag var på stan med Lina var Fredrik här hemma med sina föräldrar och grejade på övervåningen. Det börjar bli mer och mer klart där uppe nu, och det blir verkligen jäääättefint! Nu är Fredrik uppe och grejar igen och jag ska när Wille vaknar ta med mig honom upp och spacka lite tror jag. Han får sitta i sin stol och leka när jag spacklar, det tror vi går bra! :) 

Senare idag blir det säkert en promenad eller två. Solen lyser tyvärr med sin frånvaro idag och det verkar inte vara lika varmt ute heller! Men då är det på med mer kläder istället, ut ska vi! :)

Kram

Fredag!

Och så var det fredag igen, var tar veckorna vägen? 


Wille sitter i hoppgungan. Gud vad han trivs bra i den. Han sitter och skrattar hela tiden typ, så kul att se :) Själv har jag precis gjort en beställning från H&M. Blev tre par byxor till Wille, i storlek 80 (!!!) Blev några bodys och nagellack till mig själv. När jag fyller år (27e mars) ska jag önska mig presentkort och gud vad jag ska shoppa till mig själv då! Nu är det ju mycket roligare att handla till Wille men man måste ju försöka att  inte glömma bort sig själv med ;P 

Ska även beställa hem gardiner från Jotex. Fick 50% rabatt på en valfri vara så jag tänkte beställa en hissgardin till vårt sovrum. Den kommer bli jättefin där :) Dock krånglar hemsidan där nu så jag får vänta lite. En annan hemsida som krånglar är försäkringskassan.. Skräll! Jag ska ansöka om föräldrapenning men det vill ju inte fungera. Så irriterande. Har varit så sen igår kväll. Får försöka ikväll igen annars får jag nog ringa imorgon. Vill ju ha mina pengar i tid :) 


Nu ska jag ta ur Willeman ur hoppgungan, tror han börjar bli lite trött :) 

Kram

Hej! Inlägget som jag skrev i morse skulle...

imag1329 (MMS)

Hej! Inlägget som jag skrev i morse skulle egentligen ha publicerats igår på dagen men det gick inte då. Så jag försökte idag igen och då gick det :) Solen skiner och jag och Wille har redan varit ute och gått. Vi tog en långpromenix runt 10 tiden och var väl hemma runt halv tolv, så skönt! Igår gick vi över en mil, man kan ju bara gå och gå nu när solen skiner så skönt. :-) Nu är Willeman lite trött så ska lägga han en sväng. Jag ska äta lite lunch och sen funderar jag på att skicka efter lite kläder till Wille från hm. Är 10% rabatt+fri frakt just nu och Wille behöver verkligen mer kläder. Vet att många säger att han har såå mycket kläder men han växer ju ur det extremt fort. Han hoppade nästan över strlk 68 på byxor. Han som hade sååå mycket fina byxor, men som blev för trånga direkt. Nu är det 74 som gäller på brallor, han kan dock ha ett fåtal i 68 än men det är i n t e många. I bodys och tröjor har han fortfarande 68, men ett fåtal av dem har blivit trånga med. Därför behövs lite mer byxor i 74, och några bodys med. Så ska se om jag hittar nå kul. Men först, lunch! :-) Kram


Hallå där! Såhär glad och grötig var Wille...

shot_13305039317 (MMS)

Hallå där! Såhär glad och grötig var Wille vid frukosten imorse, han älskar verkligen gröt med katrinplommon. Imorse vaknade den lilla mannen runt halv åtta och då hade vi som vanligt lite mys innan vi gick upp. :) Sen dess har vi städat och varit ute med hundarna, Wille satt i selen och där trivs han jättebra. Mycket roligare nu när han är vänd framåt. Vi mätte och vägde Wille igår på bvc och han väger nu 8630g, är 66 cm lång och 44 runt huvudet. Min stora grabb! Tiden går för fort, snart kommer han och tjatar om moped :( Han följer iaf kurvan jättebra, men viktkurvan sticker iväg lite som vanligt. Mitt lilla matvrak! Men det är bara bra. Matglada bebisar är friska bebisar:) Vi prövade nya diskmaskinen igår och den funkar jättebra. Blev skinande rent, härligt :-) Nu ska jag göra lite mat, lilleman sover :) Kram



Namn: Matilda Eklöw
Ålder: 20
Bor: Arvika
Civilstatus: Förlovad med Fredrik

Övrigt: 20-årig tjej boende i de värmländska skogarna. Har nyligen flyttat till hus med min Fredrik och våra små hundar Dixon och Mayia. Den 30 september beräknas vår lilla kille i min mage titta ut I min blogg skriver jag bland annat om graviditet, hundar och renovering. Hoppas ni kommer trivas! Kram