Fredagsmys

Äntligen fredag! Gud vad skönt det ska bli med helg. Vi har faktiskt inte så mycket planerat, vilket jag tycker är väldigt väldigt skönt. Imorgon ska vi dock dra ihop ett gäng och spela pingis någonstans, kommer inte ihåg vad stället heter. Ska även försöka ta en tur till farmor och farfar under helgen. Men annars är det endast lugna puckar och det är såå skönt.

Dagen idag har varit jättelugn, superlite barn på dagis eftersom jättemånga är sjuka, helt otroligt att man inte blivit smittad än, peppar peppar ;)
Sitter och försöker komma på saker jag ska önska mig när jag fyller år, men det är ju så otroligt svårt. Har verkligen ingen aning om vad jag kan tänkas behöva. Fyller år nästa söndag så förstår att de som tänkt köpa present snart vill veta vad jag önskar mig. Hmm...
Ååååh, blev så ledsen när jag tittade ut imose och såg att det snöade. Jag hade verkligen börjat vänja mig vid vårvädret nu och så helt plötsligt blir det vinter igen. Men men, ingen idé att ens grubbla över det för det är ju som det är ändå, men käre värld vad jag längtar tills den riktiga våren kommer :)
Nu ska jag lägga mig i soffan sista 20 minuterna innan han kommer hem, kommer garanterat somna, haha.
Kram

Godmorgon

Vaknade av mig själv vid halv åtta idag. Gick och la mig direkt efter Desperate Housewives igår så jag fick sova riktigt många timmar inatt, vilket var väldigt skönt. Nu har jag precis duschat och ska snart börja göra mig i ordning. Vid 11 åker vi till Karlstad och jag får faktiskt lov att säga att jag börjar bli nervös.

Efter allvaret i Karlstad ska jag och Erika ta en tur på stan. Jag ska försöka hitta mig en vårjacka (och helt garanterat blir det något mer) Att endast shoppa saker jag behöver har ju liksom aldrig varit min starka sida, men vad gör väl det ;)

Kram

Dags igen...

Jag vet inte hur många gånger jag startat en blogg, för att skriva några inlägg men sedan lägga ner bloggen direkt. Nu är jag sugen på att börja skriva lite igen, och det är för att det känns som jag har lite mer att skriva om (observera liiiiiiite). Det händer fortfarande inte alltför mycket i mitt relativt lugna liv, men jag är nöjd ändå!

Imorgon ska jag till Karlstad och ifall jag får glada nyheter imorgon kommer jag troligtvis berätta en sak snart. Än så länge vill jag hålla tyst om det, men det känns som att jag bara blir mer och mer sugen på att berätta. Men som sagt, det märks imorgon :)

Jag har fått 100% vikariat på en förskola här i stan där jag trivs otroligt bra. Gud vad det gör stor skillnand om man trivs ihop med de man jobbar. Känns otroligt roligt att jag fick vikariatet och jag hoppas hoppas på att det blir ända till semestern till somaren. Håller alla tummar och tår för det.

Men sen till den största saken just nu;

JAG & MIN FREDRIK HAR KÖPT HUS.

Eller ja, köpt och köpt. Kontantinsatsen är betalad, men resten betalas när vi flyttar in, som senast är 7e juni. Större delen av huset är i jättefint skick, men på övervåningen behövs det rivas en vägg, målas och tapetseras. Bara sånt som är kul helt enkelt. Både Fredrik och jag ser fram emot det otroligt mycket, har redan börjat kika omkring efter hur jag vill att sovrummet ska se ut. Eftersom jag äääääälskar inredning är ju detta rena drömprojektet för mig. Vi kommer inte göra klart allt på en gång, utan ta lite i taget. För vår del tror jag att det är bra, för då hinner vi inte tröttna på det utan kan slappna av mer och göra lite när vi känner för det.
Åh, jag har så mycket att se fram emot och jag är så otroligt tacksam!
Goderkväll


Namn: Matilda Eklöw
Ålder: 20
Bor: Arvika
Civilstatus: Förlovad med Fredrik

Övrigt: 20-årig tjej boende i de värmländska skogarna. Har nyligen flyttat till hus med min Fredrik och våra små hundar Dixon och Mayia. Den 30 september beräknas vår lilla kille i min mage titta ut I min blogg skriver jag bland annat om graviditet, hundar och renovering. Hoppas ni kommer trivas! Kram